Stamspolning på Värmdö

Fett och annat sätter sig på insidan av rörsystemen i fastigheter vilket i längden kan leda till fullständiga stopp. I det läget behövs en stamspolning. När du anlitar oss är vi snabbt på plats för att åtgärda problemet. Vi hjälper kunder på och runt Värmdö i Stockholms skärgård samt kunder i Stockholmstrakten. Hör av dig till våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Spolning av Stammar

Vi hjälper er med stamtömning, avvloppsrensning & m.m till lägenheter & villor.

Rörfilmning

Vi erbjuder rörfilmning där vi undersöker avloppet genom modern teknik.

Brunnar & Tankar

Vi utför även rengöring och tömning av brunnar och tankar i Stockholms Skärgård.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags för en Stamspolning på Värmdö med omnejd? Vi arbetar i bl.a. Stockholms Skärgård, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka & Djurö

  Stamspolning för akut hjälp

  Vi utför ett flertal olika tjänster som anknyter till problem med genomströmning i rörsystem. Vi vänder oss till privatkunder, företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi genomför stamspolning i fastigheter som villor, fritidshus & sommarstugor, radhus, flerfamiljshus och mer därtill.

  • Högtrycksspolning
  • Stamtömning (fettavskiljare & olja)
  • Avloppsrensning (lägenheter & villor)
  • Rengöring och tömning av brunnar och tankar
  • Spolning för gatuledningar & avlopp
  • Stamspolning för kammarbrunnar
  • Slamsugning

  Boka oss för underhållsspolning

  Att regelbundet utföra underhållsspolning är ett bra sätt att undvika merkostnader på sikt. Vi gör då en noggrann genomspolning av en fastighets rörsystem i syfte att undvika att stopp överhuvudtaget uppstår.

  Rörfilmning avslöjar felen

  Förutsättningarna för att ett rörsystem ska drabbas av stopp uppstår förr eller senare i alla fastigheter. Samtidigt kan regelbundet underhåll hindra stopp från att uppstå. Men om ni drabbats av stopp kan vi utföra rörfilmning efter att vi utfört stamspolning. Vi tittar då på rörsystemets insida och kan på så sätt upptäcka brister som kan vara i behov av att åtgärdas.

  För avloppsrensning vid stopp i avloppen på Värmdö klicka här.

  Kontakta oss akut eller för att boka tid

  Vi hjälper kunder med stamspolning och rörfilmning i Stockholms innerstad, exempelvis i Vasastan och på Norrmalm såväl som i kranskommuner som Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Älta och Djurö. Om du vill ha en kostnadsfri offert för underhållsspolning, rörfilmning eller någon annan icke-akut tjänst är det bara att du hör av dig. Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för lägre kostnad när du anlitar oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


   Roger Östman
   Projektledare

   Nummer: 08-437 33 423
   Mail: offert@rormokare-varmdo.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att anlita oss?

   Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

   Vad ingår när ni renoverar?

   Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

   Behöver jag bygglov för att renovera?

   I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

   Vad innebär totalentreprenad?

   När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!

   Arn, Gustavsberg

   Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!

   Yvonne, Orminge

   Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

   Hampus, Strömma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renoverat Badrum. Mörtnäs

   Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

   Varmvattenberedare. Ingarö

   Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

   Ny Tvättstuga. Gustavsberg

   Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


    Roger Östman
    Projektledare

    Nummer: 08-437 33 423
    Mail: offert@rormokare-varmdo.se

    Offert? Klicka här