Värmepumpsinstallationer på Värmdö

Vill du ha hjälp att installera eller byta någon typ av värmepump på Värmdö med omnejd? Vi hanterar alla typer av värmepumpar och installerar och byter dem i bland annat fritidshus, sommarstugor och villor. Detta är något vi har gjort under många år. Till vårt arbetsområde hör Stockholms skärgård såväl som Stockholm. Om du vill byta ut en gammal värmepump tar vi även hand om nedmontering och bortforsling av den. Kontakta våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Byta Värmepump

Vi monterar er din äldre värmepump, forslar bort den & installerar en ny!

Installera Värmepump

Vi installerar även värmepumpar vid nybyggnation. Hör av dig för mer information!

Bergvärmeinstallation

Vi arbetar även med installation av bergvärmepumpar. Ring oss så kan vi hjälpa er.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Installera eller Byta Värmepump på Värmdö med omnejd

Vi arbetar i bl.a. Torsby, Evlinge, Mörtnäs, Djurhamn & Södra Kopparmora

Vi byter alla slags värmepumpar

Vi gör vårt yttersta för att installationen eller bytet av din värmepump ska gå så bekymmersfritt som går. Det gör vi bland annat genom att se till att planera bytet och se till att tidskrävande moment går så fort som möjligt. För alla värmepumpsbyten gäller att vi kan ge dig totalentreprenad.

  • Jordvärmepump
  • Luft/vattenvärmepump
  • Sjövärmepump
  • Solvärmepump
  • Poolvärmepump
  • Frånluftsvärmepump


Vi installerar även bergvärmepumpar på Värmdö. Läs mer här.

Vi installerar värmepumpar i hela Stockholms skärgård

Vi tar oss runt på båt i Stockholms skärgård och installerar värmepumpar. Det gör att vi kan vara snabbt på plats hos våra kunder. Välj en trygg och professionell VVS-firma för installationen av din bergvärmepump.

Byte eller installation av värmepump ger rätt till ROT-avdrag

Har du en värmepump i ditt hem som behöver bytas ut, eller vill du installera en ny? Det är i sådana fall en tjänst vars kostnad du har möjlighet att sänka med ROT-avdraget. Om ROT-avdraget är aktuellt för dig så sköter vi alla praktiska detaljer kring avdraget.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med din värmepump

Vårt arbetsområde är stort. Tidigare har vi hjälpt kunder i till exempel Djurö, Torsby, Evlinge, Mörtnäs, Djurhamn och Södra Kopparmora. Om du har frågor om olika typer av värmepumpar eller har en förfrågan om ett uppdrag kan du kontakta oss. Vi ger dig en offert som inte kostar dig någonting.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt 1

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

projekt 2

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Oskar Johan

Vill du bli kontaktad?