Renovera Stammar & Rörledningar på Värmdö

Vi är ett självklart val för att renovera rörledningarna i din fastighet. Om du har en fastighet där vattenflödet försämrats, som drabbas av upprepade stopp i avloppen eller andra problem relaterade till rörsystemet så kan det vara dags för en renovering. Vi utför stamrenoveringar på Värmdö, i Stockholms Skärgård och i Stockholm. Kontakta våra företag idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Stamrenovering

Vårt slutmål är alltid att vår kund ska vara nöjd och känna sig trygg i att renoveringen utförts med kvalitet.

Rörrenovering

Vi har lång erfarenhet av renovering av rörsystem. Hör av dig för mer information!

100% Nöjd-Kund-Garanti

Alla våra kunder får full garanti för våra tjänster och totalentreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en stamrenovering på Värmdö med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Stockholms Skärgård, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka & Djurö

Stamrenoveringar åt alla typer av kunder

Vi hjälper alla kundgrupper med rörrenovering, privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. I och med det kan vi hantera renoveringar i både små och stora fastigheter. Alla uppdrag utförs enligt strikta kvalitetskrav och alltid med stor noggrannhet och precision.

Nöjd kundgaranti för stamrenoveringar

En stamrenovering som är väl utförd håller för lång tid framåt. Vårt slutmål är alltid att vår kund ska vara nöjd och känna sig trygg i att renoveringen utförts med kvalitet. Vi ger dig full dokumentation på slutbesiktningen så du kan känna dig säker på att arbetet utförts enligt alla branschstandarder.

Så går det till när du anlitar oss

  1. Behovsanalys

Någon av våra projektledare gör ett hembesök och undersöker rörsystemet. Baserat på analysen ger vi förslag på vad som behöver åtgärdas.

  1. Offert-förslag

Vi ger dig en gratis, detaljerad, offert för stamrenoveringen. I offerten kan du tydligt se vilka arbetsmoment som krävs, materialkostnader med mera.

  1. Start av arbetet

Om du godkänner offerten sätter vi igång med arbetet så snart som möjligt. Vi river och installerar nytt, genomför relining och allt annat som krävs. När arbetet är klart städar vi.

  1. Kvalitets- och slutbesiktning

En oberoende besiktningsman kontrollerar att stamrenoveringen uppnått branschstandard.

Hör av dig till en självgående VVS-firma

Vi renoverar stammar och rörledningar i stort område i Värmdös närområde. Det inkluderar innerstadsområden som Gamla stan och Östermalm, men även närliggande orter som Vaxholm, Vindö, Björknäs och Myttinge. Kontakta oss och boka oss för en behovsanalys följd av en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt 1

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

projekt 2

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Oskar Johan

Vill du bli kontaktad?