Stambyte & Byta Avloppsrör på Värmdö

Blir det ofta stopp i avloppen? Har delar av rörsystemet drabbats av läckage? Det kan vara tecken på att fastigheten behöver ett stambyte. Vi utför stambyten och andra rörtjänster i villor och fastighetshus på Värmdö, i Stockholms skärgård och i Stockholm. Kontakta våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Traditionellt Stambyte

Ett traditionellt stambyte innebär att man byter ut hela rörsystemet i fastigheten.

Kassettstambyte

Kassettstambyte betyder att de gamla rören stängs och man kopplar nya istället i tätskiktet.

Prefabstambyte

Prefabstambyten är en kostnadseffektiv renovering för större bostadshus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags för ett Stambyte på Värmdö med omnejd? Vi arbetar i bl.a. Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka, Djurö, Torsby & Evlinge

  Kompletta byten av rörsystem i Stockholms Skärgård

  Vad innebär ett stambyte? Ett stambyte är den mest omfattande åtgärden som kan vidtas för en fastighets rörsystem. Det innebär att alla kassetter och rör i fastigheten byts ut. Det är kostsamt, tidskrävande och utförs inte särskilt ofta, i de flesta fall räknar man med att ett stambyte behöver utföras med mellan 30-50 års mellanrum.

  Här är några av tjänsterna vi utför inom stambyten:

  • Relining
  • Rörbyten
  • Kassettstambyte
  • Traditionellt stambyte
  • Prefabstambyte
  • Partiellt stambyte

  Vad kostar det att utföra ett stambyte?

  Det beror förstås på många olika faktorer. En bra uppskattning är dock att det kostar någonstans i trakterna runt 250 000 per lägenhet. Om du representerar en bostadsrättsförening, eller är en fastighetsägare, som behöver hjälp med ett stambyte kan du kontakta oss för att komma förbi på en besiktning och behovsanalys.

  Använd ROT-avdraget för stambyten i villan

  Om du bor i en villa som du äger själv och som är i behov av ett stambyte då kan du använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Vi tar då hand om allt pappersarbete som krävs för att avdraget ska dras på ett korrekt vis.

  Vi utför även relining på Värmdö. Läs mer här.

  Hör av dig till oss så pratar vi om ditt stambyte

  Vi utför stambyten på och runt Värmdö. Det innefattar Stockholms innerstad med områden som Vasastan och Norrmalm samt Värmdös närområde dit vi inkluderar bland annat Malma, Södra Kopparmora, Sickla och Orminge. Kontakta oss så kommer vi förbi och tittar på rörsystemet i din fastighet. Inom kort återkopplar vi och ger dig en offert helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


   Roger Östman
   Projektledare

   Nummer: 08-437 33 423
   Mail: offert@rormokare-varmdo.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att anlita oss?

   Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

   Vad ingår när ni renoverar?

   Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

   Behöver jag bygglov för att renovera?

   I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

   Vad innebär totalentreprenad?

   När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!

   Arn, Gustavsberg

   Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!

   Yvonne, Orminge

   Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

   Hampus, Strömma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renoverat Badrum. Mörtnäs

   Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

   Varmvattenberedare. Ingarö

   Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

   Ny Tvättstuga. Gustavsberg

   Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


    Roger Östman
    Projektledare

    Nummer: 08-437 33 423
    Mail: offert@rormokare-varmdo.se

    Offert? Klicka här