Stopp i Avlopp på Värmdö

Har du drabbats av stopp i avloppet? Vi hjälper till med att rensa rör både mekaniskt, så kallad fräsning, och med spolning. Vi är en rör- och VVS-firma som hjälper till med detta och mycket annat i Stockholms skärgård och Stockholmsområdet. Vi genomför både akut avloppsrensning samt rörfilmning och underhållsspolning. Kontakta våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Avloppsrensning

Vi rensas alla slags avlopp, rör och stammar genom fräsning. Kontakta oss för mer info!

Högtrycksspolning

Vid större avloppsstopp utför vi högtrycksspolning. Hör av dig för mer information!

Underhållsspolning

Vi rekommenderar underhålla era rör med en avloppsspolning var femte år.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Har du drabbats av stopp i avloppet på Värmdö med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Stockholms Skärgård, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka & Djurö

Vi avhjälper era avloppsproblem

Om du har en fastighet med ett akut problem rekommenderar vi att du kontaktar oss via telefon. Vi kan då snabbt vara på plats för att åtgärda problemet med högtrycksspolning eller fräsning.

Vi rekommenderar regelbunden underhållsspolning

Alla rörsystem drabbas förr eller senare av att avlagringar försämrar genomflödet. Tillslut blir det totalstopp. Detta går att undvika med regelbunden spolning. Det rekommenderade tidsintervallet för underhållsspolning är var femte år. Det är ett bra sätt att undvika de merkostnader som uppstår vid översvämningar.

Avloppsrensning med ROT-avdraget

Om du har stopp i avloppet i din privatägda bostad då kan du använda ROT-avdraget för att sänka din kostnad när du anlitar oss. Vi hjälper dig i sådana fall med kontakten med Skatteverket samt med allt pappersarbete.

Behöver du rengöra avloppsrören? Kontakta oss för att få en offert

Om du drabbas av stopp i avloppet kan du få vår hjälp i ett stort område. Det innefattar Stockholms innerstad i områden som Östermalm och på Kungsholmen, även kranskommuner som till exempel Torsby, Överby, Mörtnäs och Djurhamn. Om du vill ha en offert för en planerad åtgärd kan du kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller på telefon. Vi återkopplar med en gratis offert, vanligtvis inom 48 timmar.

Rörfilmning för att råda bot på problemen långsiktigt

Efter en stamspolning är det möjligt att gå in med en filmkamera i rörsystemet. Vi rekommenderar det som en påföljande åtgärd. När vi rörfilmar då undersöker vi rörsystemet i detalj för att se om det finns några brister som leder till kontinuerliga problem.

Vi utför även stamspolning på Värmdö med omnejd. Läs mer här.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vill du bli kontaktad?