Badrumsrenoveringar på Värmdö

Vi är en VVS-firma och badrumsentreprenör som hjälper kunder på och runt Värmdö med badrumsrenoveringar. Vi renoverar badrum i alla tänkbara typer av fastigheter: villor, flerbostadshus och kommersiella fastigheter så som butiker och restauranger. Kontakta våra hantverkare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Renovera Badrum

Vi renoverar badrum åt privatkunder, företag, fastighetsägare & BRF:er.

Renovera WC & Toalett

Har ni en WC eller toalett som behöver en renovering? Hör av dig för mer information!

Renovera Våtrum

Vi kan hjälpa er renovera andra slags våtrum så som tvättrum eller källare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovera Badrum, WC & Toalett på Värmdö

Vi arbetar i bl.a. Stockholms Skärgård, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka & Djurö

Vill du ha hjälp att bygga badrum? Kontakta oss

Oavsett om du vill ha ett badrum som är praktiskt eller lyxigt – eller båda delarna – så kan våra certifierade hantverkare uppfylla dina mål. Om du vill ha ett lyxigt badrum så får du till exempel en lyxigare känsla med plattsättning i mosaik eller inslag av sten i badrummet, till exempel marmor eller granit. Eller varför inte låta oss installera vattenburen golvvärme?

  • Vattenburen golvvärme
  • Flytspackling & tätskikt
  • Kakel & klinkers
  • Installation av wc, vägghängd toalettstol m.m.

Kontakta oss för din toalettrenovering

Vi renoverar toaletter åt privatkunder, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Renoveringar av enskilda badrum eller beställningar med större volymer – det spelar ingen roll. Hör av dig till oss och låt en av våra projektledare ta fram en offert åt dig helt kostnadsfritt. Välkommen!

Totalentreprenad för totalrenovering av badrum

Eftersom vi kan erbjuda totalentreprenad är det enkelt att anlita oss. När du låter oss göra jobbet behöver du inte göra någonting. Vi ror renoveringsprojektet i land från start till mål. Allt ingår inklusive att vi städar och gör iordning när jobbet har avslutats. Dessutom ger vi alltid nöjd kundgaranti. Skulle du vara missnöjd med någon detalj efteråt kommer vi att åtgärda det helt utan extra kostnad.

Badrumsrenoveringar över ett stort arbetsområde

Vi jobbar över ett omfattande arbetsområde. Det inkluderar Stockholms skärgård, Stockholm samt orter i närheten av Värmdö. Vi har som exempel jobbat åt kunder i bland annat Hemmesta, Tollerö, Björknäs, Skuru, Vaxholm och Vindö. Men även i innerstaden i områden som Norrmalm och på Kungsholmen.

Vi renoverar även tvättstugor på Värmdö. Läs mer här.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt 1

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

projekt 2

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Oskar Johan

Vill du bli kontaktad?