Relining på Värmdö

Har du en fastighet vars rörsystem drabbas av återkommande stopp eller där vattenflödet försämrats? Då kan det vara aktuellt med en relining, också kallat rörinfodring. Vi är ett VVS-företag som hjälper kunder på och runt Värmdö med bland annat relining. Vårt arbetsområde omfattar Stockholms skärgård och Stockholmstrakten. Vi erbjuder bra priser och VVS-tjänster av hög kvalitet. Kontakta våra medarbetare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Rörinfodring

Rörinfodring går ut på att man drar ett nytt rör i ett gammalt rör vilket är billigare än stamrenovering.

Rörfilmning

Vi erbjuder rörfilmning samt renspolning av avloppet. Så kan vi hitta problemet.

Avloppsrenovering

Vi erbjuder även tjänster inom renovering av avlopp & stammar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att se över era Rör på Värmdö med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Djurhamn, Södra Kopparmora, Hemmesta, Tollerö, Björknäs, Skuru & Vaxholm

Relining – ett alternativ till stambyten och stamrenoveringar

Relining går ut på att man skapar ett nytt rör i ett befintligt rör. Det får till följd att rörets insida blir jämn, som om det vore ett nytt rör, vilket förbättrar vattenflödet i röret. Relining är ett bra och billigare alternativ när ett rörsystem är slitet men inte tillräckligt slitet för att ett stambyte ska vara nödvändigt.

Vid behov av stambyten på Värmdö kan vi hjälpa er med.

Boka oss för en behovsanalys

Ett sätt att få reda på om det finns behov av en relining är att utföra en rörfilmning. En sådan utförs med fördel efter att en stamspolning genomförts, vilket är ett sätt att lösa ett stopp i avloppen.

Avloppsrenoveringar och ROT-avdrag

Vi hjälper till med det mesta inom vatten & avlopp och kan ta fram en skräddarsydd lösning som inkluderar renoveringstjänster för ditt rörsystem. Om du behöver hjälp med rörsystemet i din bostad så kan du ha möjligheten att sänka kostnaden för det vi hjälper dig med genom att använda ROT-avdraget. Vi hjälper dig i sådana fall med kontakten med Skatteverket.

Kontakta oss om du behöver hjälp med relining – vi ger dig en offert kostnadsfritt

Vi hjälper kunder med relining i Stockholms innerstad, exempelvis i Vasastan och på Södermalm, såväl som i orter i Värmdös närområde, till exempel Herrvik, Hemmesta, Tollerö och Skuru. Om du behöver hjälp med relining, eller någon annan VVS-tjänst inom det området är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Du får ett offertförslag helt utan kostnad.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt 1

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

projekt 2

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Oskar Johan

Vill du bli kontaktad?