Relining på Värmdö

Har du en fastighet vars rörsystem drabbas av återkommande stopp eller där vattenflödet försämrats? Då kan det vara aktuellt med en relining, också kallat rörinfodring. Vi är ett VVS-företag som hjälper kunder på och runt Värmdö med bland annat relining. Vårt arbetsområde omfattar Stockholms skärgård och Stockholmstrakten. Vi erbjuder bra priser och VVS-tjänster av hög kvalitet. Kontakta våra medarbetare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Rörinfodring

Rörinfodring går ut på att man drar ett nytt rör i ett gammalt rör vilket är billigare än stamrenovering.

Rörfilmning

Vi erbjuder rörfilmning samt renspolning av avloppet. Så kan vi hitta problemet.

Avloppsrenovering

Vi erbjuder även tjänster inom renovering av avlopp & stammar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags att se över era Rör på Värmdö med omnejd? Vi arbetar i bl.a. Djurhamn, Södra Kopparmora, Hemmesta, Tollerö, Björknäs, Skuru & Vaxholm

  Relining – ett alternativ till stambyten och stamrenoveringar

  Relining går ut på att man skapar ett nytt rör i ett befintligt rör. Det får till följd att rörets insida blir jämn, som om det vore ett nytt rör, vilket förbättrar vattenflödet i röret. Relining är ett bra och billigare alternativ när ett rörsystem är slitet men inte tillräckligt slitet för att ett stambyte ska vara nödvändigt.

  Vid behov av stambyten på Värmdö kan vi hjälpa er med.

  Boka oss för en behovsanalys

  Ett sätt att få reda på om det finns behov av en relining är att utföra en rörfilmning. En sådan utförs med fördel efter att en stamspolning genomförts, vilket är ett sätt att lösa ett stopp i avloppen.

  Avloppsrenoveringar och ROT-avdrag

  Vi hjälper till med det mesta inom vatten & avlopp och kan ta fram en skräddarsydd lösning som inkluderar renoveringstjänster för ditt rörsystem. Om du behöver hjälp med rörsystemet i din bostad så kan du ha möjligheten att sänka kostnaden för det vi hjälper dig med genom att använda ROT-avdraget. Vi hjälper dig i sådana fall med kontakten med Skatteverket.

  Kontakta oss om du behöver hjälp med relining – vi ger dig en offert kostnadsfritt

  Vi hjälper kunder med relining i Stockholms innerstad, exempelvis i Vasastan och på Södermalm, såväl som i orter i Värmdös närområde, till exempel Herrvik, Hemmesta, Tollerö och Skuru. Om du behöver hjälp med relining, eller någon annan VVS-tjänst inom det området är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Du får ett offertförslag helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


   Roger Östman
   Projektledare

   Nummer: 08-437 33 423
   Mail: offert@rormokare-varmdo.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att anlita oss?

   Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

   Vad ingår när ni renoverar?

   Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

   Behöver jag bygglov för att renovera?

   I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

   Vad innebär totalentreprenad?

   När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!

   Arn, Gustavsberg

   Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!

   Yvonne, Orminge

   Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

   Hampus, Strömma

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Renoverat Badrum. Mörtnäs

   Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

   Varmvattenberedare. Ingarö

   Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

   Ny Tvättstuga. Gustavsberg

   Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!


    Roger Östman
    Projektledare

    Nummer: 08-437 33 423
    Mail: offert@rormokare-varmdo.se

    Offert? Klicka här