Bergvärmeinstallation på Värmdö

Bergvärme är ett effektivt sätt att värma upp en fastighet. Det är en långsiktigt lönsam och miljövänlig uppvärmningsmetod som kostar en del initialt men som sparar pengar på sikt. Du kan anlita oss för bergvärmeinstallationer på Värmdö, i Stockholm skärgård och Stockholm. Kontakta vårt VVS-Företag idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Installera Bergvärme

Låt oss hjälpa er med er bergvärmeinstallation. Du kan kontakta oss antingen via telefon eller kontaktformuläret.

Totalentreprenad

Vi tar hand om allt från borrning till installation och optimering av din värmepumpsanläggning.

Certifierade & Utbildade

Alla våra kunder får 100% nöjd-kund-garanti vid anläggning av bergvärme!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Funderar ni på att installera bergvärme på Värmdö med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Hemmesta, Tollerö, Björknäs, Skuru, Vaxholm, Vindö & Herrvik

Bergvärmeinstallationer på Värmdö med omnejd

Vi utför installation av bergvärme på Värmdö och i ett stort område däromkring. Det inkluderar till exempel Älta, Saltsjöbaden, Järla, Tollare, Jarlaberg och Kvarnholmen. Även områden i Stockholms innerstad som till exempel Södermalm och Gamla stan.

Alla våra medarbetare är certifierade och utbildade

När du anlitar oss kan du känna dig trygg att installationen av din bergvärmepump sker på ett fackmannamässigt sätt. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen samt är utbildade och certifierade. Alla arbeten avslutas med en kvalitetssäkrande besiktning som dokumenteras. Dokumentationen får du sedan ta del av.

En totalentreprenör för din bergvärmeinstallation

Om du låter oss ta hand om din bergvärmeinstallation så får du en enkel lösning där vi tar hand om allt från borrning till installation och optimering av din värmepumpsanläggning.

Nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader med 30 procent

Om du vill ha hjälp att installera bergvärme i din villa så kan du sänka kostnaden för installationen med 30 procent. Det gör du genom att utnyttja ROT-avdraget. Om du är osäker på om du kan få ROT-avdrag kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Hör av dig så ger vi dig en gratis offert för din bergvärmeinstallation

Har du frågor eller funderingar om bergvärme? Hör av dig till oss så kan våra rörinstallatörer hjälpa dig. Du kan kontakta oss antingen via telefon eller via kontaktformuläret på den här sidan. Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 48 timmar. Du får en offert av oss helt gratis och utan att det förpliktigar dig till något.

Om ni vill installera luftvärmepumpar på Värmdö kan vi även hjälp er med detta. Läs mer här.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

projekt 1

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

projekt 2

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Oskar Johan

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Oskar Johan

Vill du bli kontaktad?