Renovera Tvättstuga på Värmdö

Vi är en totalentreprenör som hjälper villa- och fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med renoveringar av tvättstugor och andra våtrum. Vårt arbetsområde omfattar Stockholms skärgård samt Stockholmstrakten. Vi gör det enkelt för dig och kan erbjuda en helhetslösning där vi tar hand om hela renoveringsprojektet från början till slut. Kontakta våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Tvättstugerenovering

Vi har lång erfarenhet av totalrenovering av tvättstugor till BRF:er, fastighetsägare & privatpersoner.

Renovera Våtrum

Vi är auktoriserade för renovering av våtrum. Hör av dig för mer information!

Renovera Källare

Som totalentreprenör kan vi även hjälpa er passa på att renovera källaren.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Tvättstugerenovering på Värmdö med omnejd?

Vi arbetar i bl.a. Stockholms Skärgård, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, Stavsnäs, Saltsjö-Boo, Nacka & Djurö

En serviceorienterad renoveringsfirma

Vi anser att det ska vara enkelt att renovera tvättstugan. Vi är självgående och drivna och hjälper dig med alla delar som kan tänkas ingå i ett renoveringsprojekt. Det inkluderar till exempel bortforsling av gamla vitvaror om det ingår i uppdraget. Du kan också anlita oss för renoveringar av andra typer av våtrum så som badstugor och badrum.

  • Ombyggnationer och renoveringar av tvättstugor
  • Tätskikt och flytspackling för våtrum och tvättstugor
  • Stambyten och renoveringar
  • Installationer och byten av tvättmaskiner, tvättskåp mm

Skaffa trygghetsavtal med oss

Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan teckna trygghetsavtal med oss. Det innebär att vi årligen kommer förbi och utför underhåll av tvättstugornas vitvaror, rörsystem med mera. Om du vill ha mer information om vad vi kan erbjuda i det här avseendet rekommenderar vi att du kontaktar någon av våra projektledare via kontaktformuläret nedan.

Vill du renovera tvättstugan hemma? Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Som privatkund kan du få lägre kostnad på renoveringen om du vill att vi renoverar en tvättstuga eller något annat våtrum i din bostad. Även här gör vi det så enkelt som möjligt för dig genom att ta hand om allt pappersarbete som krävs och alla kontakter med Skatteverket.

Vi renoverar även badrum på Värmdö. Läs mer här.

Kontakta oss så tar vi fram en offert kostnadsfritt

Vi utför renoveringar av tvättstugor i ett stort område runt Värmdö. Det inkluderar innerstadsområden som Södermalm och Gamla stan såväl som orter i omnejden, exempelvis Kvarnholmen, Värmdö, Ingarö och Tollare. Om du har en tvättstuga som behöver renoveras någonstans i de trakterna: kontakta oss och få en gratis offert

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder och potentiella kunder ställer till oss.

Det varierar förstås beroende på vad du vill ha hjälp med. Vi sätter rimliga och konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder.

Precis så mycket eller litet som du vill. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar till våra kunder med målet att ingen ska behöva betala mer än vad som behövs för att uppnå målsättningen med renoveringen.

I vanliga fall krävs det inget bygglov för att renovera. Undantagen är om renoveringen kommer innebära någon form av ombyggnation som påverkar din bostad utvändigt eller som förändrar dess storlek. Om du är osäker på om din renovering medför att du behöver ansöka om bygglov så är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

När vi ger totalentreprenad då betyder det att vi tar hand om ett projekt från start till mål. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering, en tjänst som i många fall involverar flera olika yrkesgrupper och hantverkare. Om du anlitar oss för en badrumsrenovering då sköter vi om alla delar av renoveringen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Arn
Gustavsberg
Read More
Vi anlitade Rörmokaren på Värmdö för att byta varmvattenberedare och se över övriga mindre rörarbeten till vår sommarstuga i Gustavsberg. Trevlig personal, bra bemötande, bra kunskap och hög kvalitet! Vi rekommenderar givetvis!
Yvonne
Orminge
Read More
Rörmokaren på Värmdö hjälpte oss med ett komplett stambyte till våra 2 st bostäder i en radhusslinga i Orminge. Kom förbi på en fri offert och var tydliga med alla olika alternativ vi kunde välja mellan. Rekommenderas!
Hampus
Strömma
Read More
Vi tog oss hjälp av detta företag för att renovera vårt tvättrum & badrum i källaren. De fixade med allt från rivning, till renovering och färdigställande. Kändes tryggt att ha allt i samma paket. Rekommenderar dem varmt.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Renoverat Badrum. Mörtnäs

Totalrenovering av badrum med värmegolv till en villaägare i Mörtnäs.

Varmvattenberedare. Ingarö

Byte och installation av varmvattenberedare till sommarstuga på Ingarö.

Ny Tvättstuga. Gustavsberg

Installation och renovering av tvättrum till fastighetsägare i Gustavsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-437 33 423
E-mail: offert@rormokare-varmdo.se

Vill du bli kontaktad?